Śródziemnomorska Sałatka Farro może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, farro, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Śródziemnomorska Farro, Sałatka Śródziemnomorska Farro, oraz Sałatka Śródziemnomorska Farro.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średnim rondlu połącz 4 szklanki wody z farro. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć i dusić na średnim ogniu, aż farro jest prawie miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Dodać 1 1/2 łyżeczki soli i gotować na wolnym ogniu, aż farro będzie miękkie, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dobrze spuścić.
5
Przełożyć do dużej miski i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Tymczasem doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać fasolkę szparagową i wymieszać. Gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
8
Przenieść gotowaną zieloną fasolkę do miski z lodowatą wodą i ostudzić przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Odcedzić fasolkę szparagową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
10
Gdy farro ostygnie dodać fasolkę szparagową, oliwki, papryka czerwona, parmezan, i szczypiorek. Wymieszać, aby połączyć. W małej misce wymieszać ocet sherry, oliwę z oliwek, musztardę, pieprz i pozostałą 1/2 łyżeczki soli. Wymieszać, aby połączyć.