Sałatka Śródziemnomorska Farro

Sałatka Śródziemnomorska Farro
Śródziemnomorska Sałatka Farro może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, farro, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Śródziemnomorska Farro, Sałatka Śródziemnomorska Farro, oraz Sałatka Śródziemnomorska Farro.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średnim rondlu połącz 4 szklanki wody z farro. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć i dusić na średnim ogniu, aż farro jest prawie miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać 1 1/2 łyżeczki soli i gotować na wolnym ogniu, aż farro będzie miękkie, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dobrze spuścić.
5
Przełożyć do dużej miski i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Tymczasem doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać fasolkę szparagową i wymieszać. Gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
8
Przenieść gotowaną zieloną fasolkę do miski z lodowatą wodą i ostudzić przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Odcedzić fasolkę szparagową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
10
Gdy farro ostygnie dodać fasolkę szparagową, oliwki, papryka czerwona, parmezan, i szczypiorek. Wymieszać, aby połączyć. W małej misce wymieszać ocet sherry, oliwę z oliwek, musztardę, pieprz i pozostałą 1/2 łyżeczki soli. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
FarroFarro
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Wlać sherry vinaigrette na sałatkę farro. Wrzucić do połączenia i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
FarroFarro
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn