Sałatka Ziemniaczana Z Grilla

Sałatka Ziemniaczana Z Grilla
Grillowana Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 543 kalorie, 9g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, proszek cayenne, słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Z Grilla, Sałatka Ziemniaczana Z Grilla, oraz Grillowana Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Czerwone ziemniaki umieść w dużym rondlu i napełnij
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
zimnej wody, pokrywając ziemniaki o 2 cale. Doprowadzić wodę do wrzenia
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
5
wysoka temperatura. Gdy woda zacznie wrzeć, około 8 minut, dodaj słodki
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
ziemniaki. Powrót do wrzenia i gotować przez 8 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
7
Odcedzić ziemniaki i
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
8
odstawić do ostygnięcia.
9
Tymczasem w średniej misce ubijamy majonez,
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
musztarda, cebula i czosnek w proszku, cayenne i trochę soli i pieprzu. Kiedy
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
11
ziemniaki są chłodne w dotyku, wrzucić je do mieszanki majonezu i wymieszać
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
ZiemniakZiemniak
12
delikatnie płaszcz.
13
Za pomocą szczypiec umieść kawałki ziemniaków na gorącym grillu i
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
14
gotować ze wszystkich stron wystarczająco długo, aby znaki grill, 1 do 2 minut na stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
15
Delikatnie rączkuj, aby nie rozpadły się.
16
W dużej misce, umieścić boczek - zielona cebula Vinaigrette. Jako
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
VinaigretteVinaigrette
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
17
ziemniaki są gotowane, wyjąć je z grilla i umieścić gorące
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
18
ziemniaki w misce z sosem. Delikatnie wrzucić ziemniaki do
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
19
dressing całkowicie płaszcz i służyć, ciepłe lub zimne.
20
W małej patelni saute, gotować boczek, aż chrupiące. Następnie odstawić do ostygnięcia. Po ostygnięciu wlać boczek i tłuszcz do małej miseczki wraz z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
21
W innej małej misce, ubić razem ocet i musztardę. Powoli skropić mieszankę oliwa-boczek, ubijając do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MusztardaMusztarda
OcetOcet
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
22
Dodać pietruszkę, zieloną cebulę i sól i pieprz do smaku, i ubijać do blend.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn