Sałatka Ziemniaczana Na Gorąco
Gorąca Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.78 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i cały 30 przepis ma 812 kalorii, 19g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Mieszanka oliwek nadziewanych pimiento, cebula, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Gorącym Kurczakiem, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy.
Instrukcje
Zamrozić ser 45 minut do 1 godziny. Tymczasem gotować ziemniaki we wrzącej wodzie na pokrycie 25 do 30 minut lub do miękkości; odcedzić i ostudzić całkowicie.
Ziemniaki obrać i pokroić w 1-calową kostkę. Ser mrożony zetrzeć na tarce z dużymi otworami.
W dużej misce ubić majonez i pół na pół. Wymieszać cebulę, oliwki, ziemniaki i ser do wymieszania.
Dodać sól i pieprz do smaku. Łyżka do 13-x 9-calowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Wierzch z kawałkami boczku.
Piec w temperaturze 325 przez 55 minut. Wzrost temperatury pieca do pieczenia, i pieczenia 5 minut lub aż boczek jest chrupiące.