Sałatka ze słodką papryką i stekiem

Sałatka ze słodką papryką i stekiem
Sałatka ze słodką papryką i stekami wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.53 za porcję. To danie główne ma 367 kalorii, 17g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz paprykę, paprykę pomarańczową, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Sałatka ze słodką papryką i stekiem, New York Strip Steak ze słodką papryką-masło chorizo, oraz Sałatka Ze Stekiem Pieprzowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić ocet, miód, sól i pieprz razem, w małej misce, aż sól się rozpuści. Podczas ciągłego ubijania wlać oliwę z oliwek. Wymieszaj szczypiorek, posmakuj i dostosuj przyprawy według uznania. Odstawić do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PrzyprawyPrzyprawy
OcetOcet
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Rozgrzać grill do średniej (350 stopni F) i pocierać ruszt ręcznikiem zanurzonym w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Warzywa posmarować olejem i dobrze doprawić solą i pieprzem, do smaku. Grillować warzywa, obracając rzadko, na średnim ogniu, aż miękkie i zwęglone, o 10 minut dla cebuli i 15 minut dla papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
PaprykaPapryka
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjmij warzywa z grilla na deskę do krojenia i pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Cebulę pokroić w ćwiartki i paprykę pokroić w 1-calową kostkę. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
5
Stek obficie doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Grilluj stek do pożądanej doneness, o 4 minut z każdej strony na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
StekStek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Pokroić stek na ziarno na 1/2-calowe plastry i dodać do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wlać 1/3 vinaigrette na stek i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
StekStek
9
Połączyć paprykę, cebulę, rukolę lub rukolę, pomidory, a pozostałe vinaigrette w dużej misce, i wrzucić do połączenia. Top z steku, dostosować przyprawy, według uznania, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Rukiew WodnaRukiew Wodna
PrzyprawyPrzyprawy
PomidorPomidor
RukolaRukola
PaprykaPapryka
CebulaCebula
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn