Sałatka ze szpinakiem i gruszką na ciepło z sosem z boczku
Ciepła sałatka ze szpinakiem i gruszką z sosem bekonowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 78 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 119 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z gruszek, koziego sera i szpinaku z ciepłym sosem Klonowo-bekonowym, Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść szpinak w dużej misce.2 boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.3
Usuń do ręcznika papierowego, aby osuszyć.4 wyrzucić wszystkie, ale 3 łyżki kapieli boczku z patelni.5
Dodać olej do kapieli na patelni i ciepła.6
Dodać cebulę; gotować do miękkości, o 3 protokół.7 wymieszać z octem, musztardą, cukrem, solą i pieprzem.8 doprowadzić do wrzenia.9
Do szpinaku dodaj gruszkę.11
Wlać gorący sos na szpinak i gruszkę; wrzucić dobrze do herbu.12 pokruszyć boczek i posypać sałatką.13