Sałatka z zielonej fasoli z karmelizowaną cebulą
Sałatka z zielonej fasoli z karmelizowaną cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Mieszanka octu balsamicznego, sól, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Zapiekanka z zielonej fasoli z karmelizowaną cebulą, Świeża zapiekanka z zielonej fasoli z karmelizowaną cebulą, oraz Sałatka z zielonej fasoli z roztopioną czerwoną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotuj 5 minut, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 15 do 20 minut lub aż głęboki złoty kolor, często mieszając.
Dodaj ocet balsamiczny i gotuj 2 minuty.
Fasolkę ugotować we wrzącej wodzie 2 minuty lub aż będzie krucho-miękka; odcedzić. Odstawić.
W dużej misce połącz fasolkę, mieszankę cebuli, sól i pieprz.