Sałatka z tuńczyka, ziemniaków i zielonej fasoli

Sałatka z tuńczyka, ziemniaków i zielonej fasoli
Sałatka z tuńczyka, ziemniaków i zielonej fasoli to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 90g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 733 kalorie. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, ziemniaków, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka z ziemniaków Herby, zielonej fasoli i tuńczyka, Grillowane Steki Z Tuńczyka Z Sałatką Ziemniaczano - Fasolową, oraz Sałatka z tunanem i zieloną fasolką dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Winnica Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn