Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj sałatkę z brokułami tortellini. Jedna porcja tego dania zawiera około 10 g białka , 8 g tłuszczu i łącznie 239 kalorii . Za 1,23 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Jeśli masz pod ręką tymianek, zieloną cebulę, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżką wynoszący 61% . Podobne przepisy to Sałatka z Tortellini z Brokułami , Sałatka z Tortellini-Brokułami i Sałatka z Brokułami z Tortellini .
Instrukcje
1
Ugotuj tortellini zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Opłucz w zimnej wodzie; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Umieść marchewki w koszu do gotowania na parze na rondlu o pojemności 1 cala wrzącej wody. Przykryj i gotuj na parze przez 3-4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz Parowy
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodaj brokuły; gotuj na parze 4-5 minut dłużej lub do momentu, aż będzie chrupiąca i miękka. Opłucz w zimnej wodzie; odpływ. W dużej misce wymieszaj tortellini, marchewkę, brokuły i cebulę. W słoiczku z ściśle przylegającą pokrywką wymieszaj składniki dressingu; dobrze wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Gruby Czerwony Cukier
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Polej sałatkę i wymieszaj. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Sałatka w menu? Spróbuj połączyć z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Chardonnay One Maple Winery z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Jedna Maple Winery Chardonnay
Dojrzały, tropikalny melon z rześkim cytrusowym finiszem.