Sałatka z przegrzebka i szpinaku z ciepłym sosem
Sałatka z przegrzebka i szpinaku z ciepłym sosem może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, papryka, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z przegrzebka i szpinaku z ciepłym sosem, Sałatka Z Przegrzebka I Szpinaku Z Sosem Chili Waniliowym, oraz Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Sosem Boczkowym.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; usunąć i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając kapiele na patelni. Podsmażyć szalotkę i czosnek w gorących kapiących do miękkości.
Spuścić olej z patelni, zastrzegając 1 łyżeczkę.
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju na średnim ogniu. Gotować przegrzebki w partiach 3 do 4 protokół.
Usuń przegrzebki z patelni; odstawić.
Dodać czerwoną paprykę i 7 kolejnych składników. Wymieszać, poluzowanie brązowe bity od dołu patelni. Gotować około 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodać boczek i przegrzebki; gotować do ogrzania przez.
Umieść szpinak w dużej salaterce i wrzuć przegrzebki i ciepły dressing.
Uwaga na wino: "Domdechant Werner Riesling ($2
z Niemiec lub Chateau d ' Orschwihr Riesling Rangen (3 dolary
z (Alzacji) Francji są typy. Te wina wspaniale komponują się z boczkiem i owocami morza-częściej przygotowywane razem, niż mogłoby się wydawać. Wino przyniesie równowagę ciała do naczynia."--Franklin Ferguson, dyrektor ds. wina i kierownik baru, Citrine restaurant, Los Angeles, CA.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.