Sałatka Z Pomidorów Kukurydzianych

Sałatka Z Pomidorów Kukurydzianych
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka z pomidorów kukurydzianych może być świetnym przepisem. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka octu balsamicznego, kłosów kukurydzy, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałatka z pomidorów i kukurydzy, Sałatka Z Pomidorów Kukurydzianych, oraz Sałatka Z Pomidorów Kukurydzianych.

Instrukcje

1
Umieść kukurydzę w dużym garnku z wystarczającą ilością wody, aby przykryć i doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut, aż ziarna będą miękkie, ale chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić, lekko ostudzić i użyć noża do zeskrobania ziaren z kolb.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
W dużej misce, wymieszać ziarna kukurydzy, czerwona papryka, cebula, pomidor, oliwa z oliwek, ocet balsamiczny, i czosnek. Doprawić pieprzem. Schłodzić 15 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
PomidorPomidor
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn