Sałatka z pieczonej wołowiny i sera pleśniowego

Sałatka z pieczonej wołowiny i sera pleśniowego
Sałatka z pieczonej wołowiny i sera pleśniowego jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka dobrze przycięte deli rostbef, pomidorki cherry, sałatka zieleni, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Kanapka z pieczoną wołowiną i serem pleśniowym, Zawijasy z pieczonej wołowiny i sera pleśniowego, oraz Kanapka z pieczoną wołowiną i serem pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż warzywa sałatkowe równomiernie na każdym z 4 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
2
Podzielić plastry pieczonej wołowiny na 2 stosy; roll każdy stos, jellyroll Mody, i pokroić w poprzek na 1-calowe plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rostbef W PlastrachRostbef W Plastrach
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3
Ułóż wołowinę, pomidory i ser na zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
ZieloniZieloni
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Skropić równomiernie winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn