Sałatka z pieczonej wołowiny i sera pleśniowego
Sałatka z pieczonej wołowiny i sera pleśniowego jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka dobrze przycięte deli rostbef, pomidorki cherry, sałatka zieleni, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Kanapka z pieczoną wołowiną i serem pleśniowym, Zawijasy z pieczonej wołowiny i sera pleśniowego, oraz Kanapka z pieczoną wołowiną i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż warzywa sałatkowe równomiernie na każdym z 4 talerzy.
Podzielić plastry pieczonej wołowiny na 2 stosy; roll każdy stos, jellyroll Mody, i pokroić w poprzek na 1-calowe plastry.
Ułóż wołowinę, pomidory i ser na zieleni.
Skropić równomiernie winegretem.