Sałatka z pieczonej czerwonej papryki i tuńczyka z octem po sherry

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepisy do swojej kolekcji, pieczona czerwona papryka i sałatka z tuńczyka z octem sherry może być przepis, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 68 centów za porcję. Ten przepis z BBC Good Food ma 18 fanów. Mieszanka pieczonej papryki ze słoika, zrównoważony tunan w oliwie z oliwek, ocet sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Sałatka z tuńczykiem, karczochem i pieczoną czerwoną papryką, Pieczony stek z czerwonej papryki i cebuli z octem balsamicznym, oraz Pan Pieczone Steki Z Łososia Z Octem Sherry-Polewa MIODOWA są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Upieczoną paprykę układamy na talerzu. Na wierzchu rozsypać tuńczyka, jajka, cebulę i oliwki.
Skropić octem i olejem, a następnie roztrzepać natką pietruszki i przyprawami.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino można spróbować jest Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.