Sałatka Z Pieczonego Caprese
Pieczona Sałatka Caprese jest wegetariańska przepis z 30 porcjami. Na 43 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. 22 osoby ucieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, bazylię, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilku osobom bardzo spodobał się ten dodatek. Z łyżką wynik 35% to danie jest raczej złe. Podobne przepisy są Sałatka Z Pieczonego Caprese, Pieczona Sałatka Caprese z pomidorami i mozzarellą, oraz Insalata caprese all ' American (Sałatka Caprese W Stylu Amerykańskim).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Ułóż plasterki bagietki na blasze do pieczenia i posmaruj obie strony każdego plasterka 2 łyżkami oliwy z oliwek.
Pieczywo tostujemy w nagrzanym piekarniku, aż będzie lekko złotobrązowe i chrupiące, około 5 minut. Przewracaj kromki chleba i ułóż każdy kromkę pomidora i plasterek sera mozzarella.
Powrót crostini do piekarnika i piec, aż pomidor i plastry mozzarelli są rozgrzane przez około 5 minut.
Crostini ułożyć na półmisku i posypać bazylią.
Skropić pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i lekko posypać solą morską i czarnym pieprzem.