Sałatka z kurczakiem, zieloną fasolką, kukurydzą i Farro z kozim serem
Kurczak, zielona fasola, kukurydza i sałatka Farro z kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 524 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 3,84 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz majeranek, połówki piersi kurczaka, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farro, Green Bean, Corn, and Abraham Lincoln Tomato Salad, Sałatka z zielonej fasoli, koziego sera i zielonych oliwek, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli Z Sosem Z Koziego Sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować farro w średnim rondlu wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, 20 do 25 protokół.
W międzyczasie podgrzać 1 łyżkę oleju w ciężkiej średniej patelni na średnim ogniu.
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Dodać kurczaka na patelni; gotować na złoty kolor i gotowane przez, O 8 protokół na stronę. Ostudzić, a następnie pokroić w 1/2-do 3/4-inchcubes. Gotować fasolkę szparagową w dużym rondlu wrzącej osolonej wody, aż będzie chrupiąca-miękka, o 4 protokół.
Drenaż. Spłukać pod zimną wodą do ostygnięcia; odcedzić.
Przenieść fasolę na ręcznik kuchenny; osuszyć.
Wymieszać farro, kurczak, i zielona fasola w dużej misce; dodać kukurydzę i zieloną cebulę.
Połączyć pozostałe 2 łyżki oleju, majeranek i 1/2 łyżeczki grubej soli w małej misce. Naciśnij z tyłu łyżki, aby uwolnić smak.
Ubij w occie, szalotce i musztardzie.
Wlać sałatkę do miski; wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: sałatka może być wykonana 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Podziel schłodzoną lub pokojową sałatkę między talerze.
* Dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną, sklepach z żywnością naturalną i na rynkach włoskich.