Sałatka Z Kopru Włoskiego, Selera, Portobello I Parmigiano Reggiano

Sałatka Z Kopru Włoskiego, Selera, Portobello I Parmigiano Reggiano
Sałatka z kopru włoskiego, selera, Portobello i Parmigiano Reggiano jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 danie główne. Na 6,73 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 471 kalorii, 14g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz bazylię, cebulkę selera, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Grillowana Sałatka Portobello Z Ogolonym Parmigiano-Reggiano, Sałatka z selera i grzybów Shitake z cytryną i Parmigiano-Reggiano, oraz Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia83
Magazyn