Sałatka z kantalupą i grillowanymi figami

Sałatka z kantalupą i grillowanymi figami
Kantalupa i grillowana Sałatka figowa to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. Ten przepis służy 6. Na $4.79 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli koszernej, szpinak dla niemowląt, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żeberka Rory z grillowaną kukurydzą, Kantalupą i sałatką ze świeżych ziół, Szynka grillowana z ananasem i Kantalupą, oraz Grillowany Miód Miętowy Kantalupa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Szczotka 1 1/2 łyżeczki sosu sojowego na ścięte boki fig.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
3
Umieść figi, przyciąć stronę w dół, na stojaku do grillowania; grill 1 minutę z każdej strony lub aż lekko zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Zdjąć z grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Połączyć pozostałe 1 łyżka sosu sojowego, sok, miód, olej, czosnek, i sól; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
Połącz rukolę, szpinak, seler, cebulę i pieprz. Ułóż 2 kliny kantalupy na każdym z 6 talerzy. Top każdej porcji z około 1 szklanka mieszaniny rukoli, 3 połówki figi, i 1 1/2 łyżeczki orzechów; skropić z około 1 1/2 łyżki sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn