Sałatka z groszku z estragonem i koprem włoskim
Sałatka z groszku z estragonem i koprem włoskim to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, liście estragonu, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Koper Włoski, Groszek Cukrowy I Estragon, Koper włoski, groszek cukrowy i estragon, oraz Makaron z papryką cukrową i marchewką soba dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać sok pomarańczowy, ostry sos, cukier i 2 łyżki oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku i odstawić.
Rozgrzać pozostałą oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać koper i saute 3 protokół. Groszek wymieszać ze skórką pomarańczową i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Saute aż groch zmieni kolor na jasnozielony, o 2 protokół.
Wlać winegret na mieszaninę kopru włoskiego.
Przenieść mieszaninę kopru włoskiego do miski i wrzucić estragon, aby uwolnić zapach i lekko więdną.
Udekoruj zarezerwowanymi liśćmi kopru włoskiego i podawaj lekko ciepłe lub w temperaturze pokojowej.