Sałatka Warzywna Mieszana
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Mieszana sałatka warzywna może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz pod ręką ocet, cebulę, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 51%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Sałatka Warzywna Mieszana I, Sałatka Warzywna Mieszana, oraz Sałatka Warzywna Mieszana podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszane warzywa gotujemy na kuchence lub w kuchence mikrofalowej,aż będą kruche.
Odcedzić; umieścić w dużej misce.
Dodaj fasolę, seler, cebulę i zieloną paprykę. W rondlu na średnim ogniu doprowadzić cukier, ocet i skrobię kukurydzianą do wrzenia, stale mieszając, aż zgęstnieje. Lekko chłodne.
Zalać warzywami i wrzucić. Przechowywać w lodówce.