Sałatka Warzywna Mieszana

Sałatka Warzywna Mieszana
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Mieszana sałatka warzywna może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz pod ręką ocet, cebulę, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 51%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Sałatka Warzywna Mieszana I, Sałatka Warzywna Mieszana, oraz Sałatka Warzywna Mieszana podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszane warzywa gotujemy na kuchence lub w kuchence mikrofalowej,aż będą kruche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PiecPiec
2
Odcedzić; umieścić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj fasolę, seler, cebulę i zieloną paprykę. W rondlu na średnim ogniu doprowadzić cukier, ocet i skrobię kukurydzianą do wrzenia, stale mieszając, aż zgęstnieje. Lekko chłodne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
FasolaFasola
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
OcetOcet
SelerSeler
CebulaCebula
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zalać warzywami i wrzucić. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn