Sałatka Tijuana Caesar
Sałatka Tijuana Caesar wymaga ok. 39 minut od początku do końca. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 228 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, paprykę, stare tortille z mąki el i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Tijuana Caesar, Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, oraz Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. spryskaj 2 arkusze ciastek sprayem do gotowania. Tortille spryskać lekko sprayem do gotowania.
Posypać solą czosnkową i kminkiem.
Każdą tortillę przeciąć na pół, a następnie poprzecznie na 1/2-calowe paski.
Ułóż paski tortilla na prześcieradłach.
Piec każdy arkusz cookie 7 do 9 minut lub aż ostry.
Wymieszaj dressing, skórkę cytryny i sok z cytryny. Wrzucić romaine, jicama, papryka, ser, paski tortilla i mieszaniny dressing w dużej misce.
W razie potrzeby posypać dodatkowo rozdrobnionym parmezanem.