Sałatka szpinakowo-truskawkowa Kim

Sałatka szpinakowo-truskawkowa Kim
Kim Sałatka szpinakowo-truskawkowa może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 205 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Jest idealny do Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 47 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka liści szpinaku baby, miód, ocet i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 97%. Podobne przepisy to Sałatka truskawkowa awokado szpinakowa z Truskawkowym winegretem #SundaySupper, Sałatka szpinakowo-truskawkowa z winegretem Truskawkowym, oraz Sałatka ze szpinakiem Truskawkowym z sosem truskawkowym.

Instrukcje

1
Wymieszać oliwę z oliwek, 1/3 szklanki orzechów nerkowca, ciepłą wodę, miód, sok z cytryny, biały ocet, sos sojowy i czosnek w blenderze, aż będzie gładka i kremowa; schłodzić w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sos SojowySos Sojowy
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
CzosnekCzosnek
MiódMiód
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wrzucić szpinak, 1/2 szklanki posiekane nerkowce, truskawki, i grzyby w dużej misce do wymieszania; mżawka schłodzone dressing na sałatkę i wrzucić lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
GrzybyGrzyby
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia59
Magazyn