Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowo-musztardowym

Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowo-musztardowym
Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Bekonowo-musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,46 USD za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za gluten free I primal dieta. Mieszanka migdałów, octu winnego, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Sałatka szpinakowa z mozzarellą, gruszkami, orzeszkami piniowymi i ciepłym sosem z miodu, musztardy i boczku, Ciepła sałatka ziemniaczana z sosem Boczkowo-musztardowym, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym.

Instrukcje

1
Szpinak włożyć do dużej miski, ułożyć na twardo jajka, grzyby, 4 pokruszone paski boczku, ser szwajcarski i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
( 23)( 23)
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Rozgrzej oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu. Mieszamy z szalotką i czosnkiem i gotujemy do zmiękczenia i półprzezroczystości, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Ubić ocet, musztardę Dijon, miód i 2 pokruszone paski boczku. doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie gotować na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Szpinak zalać gorącym sosem i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn