Sałatka Posiekana
Posiekana sałatka to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, pieprzu, kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Posiekana Sałatka z pieczoną ciecierzycą (moja ulubiona posiekana Sałatka), Sałatka Posiekana, oraz Sałatka Posiekana Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 3 ćwiartki wody do wrzenia w garnku 5-do 6-ćwiartkowym, a następnie gotować black-Eyed peas, częściowo przykryte, do miękkości, około 20 minut.
Podczas gotowania grochu pokrój cukinię i koper włoski w 1/4-calową kostkę.
Wymieszać szalotki, koperek, ocet, sok z cytryny, musztarda, pieprz, cayenne, i 1 1/2 łyżeczki soli w dużej misce.
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając aż do zemulgowania.
Dodaj cukinię i koper włoski do dressingu.
Gdy groszek będzie miękki, przełożyć łyżką szczelinową na sito ustawione nad dużą miską, rezerwując wodę do gotowania w garnku i lekko ostudzić groszek, następnie dodać do sałatki.
Powrót wody do wrzenia i dodać pozostałe 1 1/2 łyżki soli, następnie ugotować kukurydzę i edamame, odkryte, do miękkości, 6 do 7 protokół.
Przełożyć na sito, aby lekko ostudzić, następnie dodać do sałatki i wymieszać, aby połączyć. Sałatkę ostudzić całkowicie i podawać schłodzoną lub w temperaturze pokojowej.