Sałatka Posiekana

Sałatka Posiekana
Posiekana sałatka to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, pieprzu, kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Posiekana Sałatka z pieczoną ciecierzycą (moja ulubiona posiekana Sałatka), Sałatka Posiekana, oraz Sałatka Posiekana Tex-Mex dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 3 ćwiartki wody do wrzenia w garnku 5-do 6-ćwiartkowym, a następnie gotować black-Eyed peas, częściowo przykryte, do miękkości, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Podczas gotowania grochu pokrój cukinię i koper włoski w 1/4-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Koper WłoskiKoper Włoski
GrochGroch
3
Wymieszać szalotki, koperek, ocet, sok z cytryny, musztarda, pieprz, cayenne, i 1 1/2 łyżeczki soli w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Zielona CebulaZielona Cebula
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
MusztardaMusztarda
OcetOcet
PieprzPieprz
KoperKoper
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodaj cukinię i koper włoski do dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Koper WłoskiKoper Włoski
6
Gdy groszek będzie miękki, przełożyć łyżką szczelinową na sito ustawione nad dużą miską, rezerwując wodę do gotowania w garnku i lekko ostudzić groszek, następnie dodać do sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
7
Powrót wody do wrzenia i dodać pozostałe 1 1/2 łyżki soli, następnie ugotować kukurydzę i edamame, odkryte, do miękkości, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
SólSól
8
Przełożyć na sito, aby lekko ostudzić, następnie dodać do sałatki i wymieszać, aby połączyć. Sałatkę ostudzić całkowicie i podawać schłodzoną lub w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn