Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać sałatkę z orzeszków ziemnych i makaronu spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet ryżowy, mleko kokosowe, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka Z Makaronem Orzechowym, Sałatka Z Makaronem Orzechowym, oraz Sałatka Z Makaronem Z Sosem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ogórki obrać; przeciąć na pół wzdłuż, usuwając i odrzucając nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
2
Połówki ogórka pokroić w plasterki w kształcie półksiężyca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
3
W dużej misce wymieszać sos sojowy i kolejne 7 składników; dodać ogórek, makaron, marchewkę i cebulę, podrzucając do płaszcza. Przykryć i schłodzić 8 godzin, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Gałązki Kopru Włoskiego
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem