Sałatka Obiadowa Bistro
Sałatka obiadowa Bistro może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 14g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka musztardy dijon, gruszka bartlett, bagietka chlebowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kolacja: Francuska Sałatka Bistro z boczkiem, grzankami i czosnkiem, Sałatka Bistro, oraz Sałatka Bistro dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść orzechy na małej patelni; gotować na średnim ogniu 3 minut lub aż lekko rumiane, często potrząsając patelnią.
Rozbij 1 jajko na każdy z 4 (6-uncji) kubków budyniu pokrytych sprayem do gotowania. Przykryć folią i kuchenką mikrofalową w wysokiej przez 40 sekund lub do Ustawienia; odstawić 1 minutę.
Wyjąć jajka z kubków; odcedzić na papierowych ręcznikach.
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż ostry; ostudzić lekko.
Wyjąć boczek z patelni, zastrzegając 1 łyżeczkę kapieli. Pokruszony bekon.
W dużej misce połącz orzechy włoskie, boczek, zieleninę, ser pleśniowy i gruszkę.
Połączyć 1 łyżeczkę reserved drippings, ocet, olej, estragon, i musztarda w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Mżawka na mieszaninie zieleni; wrzucić delikatnie. Ułóż 2 szklanki mieszanki sałatki na każdym z 4 talerzy służących; top każdej porcji z 1 jajkiem i 1 plaster tosta.