Ciasto Czekoladowe Bundt

Ciasto Czekoladowe Bundt
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj ciasto czekoladowe Bundt. Ten przepis serwuje 15 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 15g tłuszczu i w sumie 341 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 515 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieczenia kakao, mieszanki budyniu czekoladowego, jajek i mieszanki ciasta czekoladowego. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Z łyżką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Spowiedź kupuję za dużo czekolady ... ciasto truskawkowe z Ganache z białej czekolady, Ciasto z kawałkami czekolady dyniowej z czekoladowym Ganache, oraz Bogate ciasto czekoladowe Bundt z słodko-gorzką polewą czekoladową.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz ciasto i mieszanki budyniowe, kakao, mleko i jajka. Pokonaj na niskiej prędkości przez 30 sekund. Ubijaj na średnim poziomie przez 2 minuty. Dodaj kawałki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką 10 cali. karbowany Pan rury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut; wyjmij z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł. W razie potrzeby posyp cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto Bundt. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn