Sałatka Makaronowa Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych

Sałatka Makaronowa Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych
Sałatka z makaronem z pieczonych warzyw korzeniowych wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 48 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś pikantną brązową musztardę, ocet jabłkowy, makaron penne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych i makaronów, Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych, oraz Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W małej misce ubić razem olej, ocet, musztardę, sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj makaron i resztki warzyw korzeniowych do dużej miski. Wymieszać natkę pietruszki i pokrojoną czerwoną cebulę. Wrzucić z vinaigrette i przechowywać w lodówce do niech smaki rozwijać, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa KorzenioweWarzywa Korzeniowe
VinaigretteVinaigrette
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn