Sałatka z makaronem Niçoise może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,51 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 555 kalorii, 28g białka, oraz 22g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać sól, tuńczyk, ocet winny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Sałatka Makaronowa Niçoise, Sałatka Makaronowa Niçoise, oraz Sałatka Makaronowa Z Łososiem Niçoise.
Instrukcje
1
Przynieś duży garnek osolonej wody, aby zagotować na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać makaron i gotować, aż prawie miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Dodaj zieloną fasolkę do garnka i nadal gotować, aż fasola i makaron są zarówno miękkie, o 2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki wody do gotowania. Makaron i fasolę spuścić pod zimną wodą i ponownie odcedzić. Odstaw makaron i fasolkę szparagową na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
W dużej misce ubij razem olej, ocet i sól. Wymieszać z tuńczykiem, pomidorami, oliwkami, pietruszką i kaparami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto Kukurydziane
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Mandarynki, Każda
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala