Sałatka makaronowa Cezar to pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 604 kalorie. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz kręcone makaron, parmezan, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar, Sałatka Makaronowa Cezar, oraz Sałatka Makaronowa Cezar.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gotować makaron, aż po prostu przetargu, o 10 protokół, lub jako opakowanie wskazuje Etykieta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Podczas gotowania makaronu łącz czosnek, anchois, sok z cytryny, majonez, oliwę z oliwek i 3/4 łyżeczki. posolić w blenderze i zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Majonez
Sardele
Oliwa Z Oliwek
Czosnek
Makarony
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Odcedzić makaron. Wymieszać z połową dressingu i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Makarony
4
Odstawić na 10 minut. Wrzucić z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
5
Sałatę wrzucić z pozostałym sosem i podzielić na 4 płytkie miseczki. Łyżka sałatki z makaronem na sałacie, posypać bazylią, w razie potrzeby, i podawać.