Sałatka Kukurydziano-Awokado
Sałatka kukurydziano-awokado może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 200 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory gruszkowe, oliwę z oliwek, rzodkiewki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krewetki, kukurydza & Kalifornijska awokado Sałatka makaronowa & a CAn Avocado Trip, Sałatka Kukurydziana Z Awokado, oraz Surowa Sałatka Z Kukurydzy I Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić kukurydzę z 1 łyżką. oliwę z oliwek i rozprowadzić w jednej warstwie w galaretce.
Piec 7 do 8 minut lub aż złoty kolor. Fajne 10 minut.
Połącz kukurydzę, pomidory i kolejne 2 składniki.
W dużej misce ubić ocet i kolejne 5 składników. dodać mieszankę pomidorową i wrzucić do płaszcza. Delikatnie wymieszaj awokado.
Odstawić na 20 minut, od czasu do czasu mieszając. Wierzch z bazylią tuż przed podaniem.