Sałatka jęczmienno-łososiowa z rukolą Vinaigrette
Need a pescatariańskie danie główne? Sałatka jęczmienno-łososiowa z rukolą Vinaigrette może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 19g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.0 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jęczmienia szybkiego gotowania, woda, ser feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać jęczmień szybkiego gotowania można śledzić to danie główne z Ciasteczka orzechowe, jęczmienne i kakaowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z łososia i rukoli z Dijon Vinaigrette, Chrupiąca Sałatka z łososia i rukoli z marchewkowo-imbirowym winegretem, oraz Posiekany łosoś rukola orzech Sałatka z miodem Wasabi Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu.
Dodaj jęczmień; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub do miękkości.
Wyjąć z ognia; odstawić na 5 minut. Łyżka jęczmienia do miski. Całkowicie fajne.
Rybę posypać 1/8 łyżeczki soli.
Umieść rybę na małej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu; gotować 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatków podczas testowania widelcem.
Wyjąć rybę z patelni; całkowicie ostudzić. Wyrzucić skórę.
Pokrój rybę na 1-calowe kawałki; dodaj do jęczmienia w misce.
Pozostałą sól, rukolę i kolejne 4 składniki (rukola przez rozgnieciony czosnek) umieścić w blenderze i proces do uzyskania gładkości, zeskrobując boki blendera.
Na jęczmień i rybę polać rukolą winegret; dodać ser. Wrzucić delikatnie połączyć. Kryj się i wyluzuj.