Sałatka Farro z groszkiem, szparagami i fetą
Sałatka Farro z groszkiem, szparagami i Fetanem to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 694 kalorie, 19g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na $4.95 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać farro można śledzić to danie główne z Łatwy Strudel Jabłkowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka Farro Z Groszkiem, Szparagami I Fetą, Ciepła sałatka Farro ze szparagami, groszkiem i fetą, oraz Sałatka Makaronowa Ze Szparagami, Groszkiem I Fetą Przepis.
Instrukcje
Gotować farro w dużym rondlu wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, o 10 protokół.
Przenieść do dużej miski.
W międzyczasie szparagi i groszek cukrowy ugotować w innym rondelku z wrzącej osolonej wody, aż będą chrupiące, około 3 minut.
Dodaj do farro z pomidorami, cebulą i koperkiem.
W małej misce ubić olej i ocet. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Dodać sos i feta do sałatki; wrzucić do herbu i służyć.
Farro to starożytne toskańskie ziarno o łagodnym, orzechowym smaku. Znajdziesz go w niektórych supermarketach, sklepach z artykułami spożywczymi i na rynkach włoskich.