Sałatka Collard z pieczonymi pomidorami, boczkiem i pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki Collard z pieczonymi pomidorami, boczkiem i grzybami. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.83 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 175 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu balsamicznego, oliwy z oliwek, de-żebrowane i collard zieleni i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pizza Polenta ze szpinakiem, pieczarkami , boczkiem i pomidorami, Pieczone pomidory i pieczarki z pieczywem z grilla, oraz Jajka gotowane z pieczonymi pomidorami, pieczarkami i szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Umieścić pomidory w naczyniu do pieczenia o średnim szkle lekko pokrytym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
3
Skropić 2 łyżeczkami oleju i szczyptą soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut, aż pomidory będą gorące i skórki będą pomarszczone. Przykryć folią; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Miejsce 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj połowę zieleni collard, i smażyć tylko do zieleni zwiędną; przenieść do dużej metalowej misce. Powtórz z pozostałymi 2 łyżeczkami oleju, czosnkiem i boczkiem, i krótko podsmażyć przed dodaniem pozostałych zieleni. Smażyć, aż zielenina zwiędnie; dodać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
1 Pomarańcza, Skórka
Zieloni
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala