Sałatka Cezar Z Grilla

Grillowana Sałatka Cezar może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 294 kalorii, 3G białka, oraz 30g tłuszczu. Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Mieszanka czosnku, kremowy sos sałatkowy caesar, grzanki sałatkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Cezar z lekkim dressingiem do sałatek Cezar, Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem Cezar, oraz Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem Cezar.
Instrukcje
Przygotuj grill na pośrednie średnie ciepło. W małej misce wymieszaj masło i czosnek; odstaw na 5 minut.
Posmaruj ściętą stroną każdej połowy rzymskiej; lekko posmaruj 2-3 łyżkami sosu sałatkowego.
Grilluj pod przykryciem przez 3-4 minuty lub do momentu, gdy zewnętrzne liście zaczną więdnąć, a romaine zostanie podgrzana, obracając raz. Grubo posiekaj Rzym, odrzucając rdzenie.
Podawać z pozostałym dressingiem sałatkowym.
Polecane wino: Pinot Grigio, Albarino, Gavi
Sałatka Cezar w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Grigio, Albarino i Gavi. Polecamy chrupiące, wytrawne białe wino, takie jak Gavi, Albariño lub Pinot Grigio. Wina te wytrzymują ostry dressing i uzupełniają inne smaki. Można spróbować Albertina Złoty Medal Zwycięzca Quentin Reserve Pinot Grigio wina. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
![Albertina zdobywca Złotego Medalu Quentin ' s Reserve Pinot Grigio Wine]()
Albertina zdobywca Złotego Medalu Quentin ' s Reserve Pinot Grigio Wine
Najlepiej podawać na zimno. Pyszne wino o smaku jabłka, gruszki i melona. Kwiatowe aromaty kwiatów pomarańczy.