Sałata sałatowa Bay Shrimp and Sugar Snap Pea

Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Sałata sałatowa Bay Shrimp and Sugar Snap Pea może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.75 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś groszek cukrowy, estragon, sól koszerna i pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Obiad w mgnieniu oka: Chipotle sałata okłady, oraz Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć rdzeń z głowy sałaty maślanej. Oddzielić liście, utrzymując je w dziurze. Umyć i osuszyć je dobrze, umieszczając je na talerzu. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Ubić majonez, szalotki, estragon i ocet ryżowy razem w małej misce. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.Przygotuj lodową kąpiel, wypełniając do połowy dużą miskę lodem, przykryj wodą i odstaw na bok.Doprowadzić do wrzenia dużą patelnię z sosem do połowy wypełnioną lekko osoloną wodą. Wymieszać groszek cukrowy i blanszować około 30 sekund.
Szybko je odcedzić, a następnie zanurzyć w przygotowanej łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie.
Odcedzić, a następnie dobrze osuszyć ręcznikami papierowymi.
Umieść je w dużej, suchej misce.
Dodaj wstępnie gotowane krewetki bay. Rzucać, aby połączyć. Łyżka o ½ mieszanki majonezu nad krewetek i grochu. Delikatnie wymieszać, aż do dobrego połączenia.
Dodaj więcej majonezu tylko w razie potrzeby-wystarczy ledwo pokryć wszystko. Doprawić solą i pieprzem. Chill before serving.To podawać: Dollap duże łyżki mieszanki krewetek i grochu do poszczególnych liści sałaty, pozwalając im działać jako owijki w stylu taco. Przekazać dodatkowy dressing przy stole w razie potrzeby do smaku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.