Sauerbraten z warzywami Julienne może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 1086 kalorii, 95g białka, oraz 45 g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, wołowina dno okrągłe pieczeń, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jagody jałowca można śledzić to danie główne z Tarty z ginem i tonikiem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Spróbuj Sauerbraten z warzywami Julienne, Bazylia łosoś i warzywa Julienne, oraz Gotowane ostrygi w szampanie z dodatkiem warzyw, szpinaku liściastego i szynki Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wołowinę zetrzeć z nadmiaru tłuszczu, posolić i odstawić. Zrób marynatę łącząc czerwone wino, ocet, wodę, cebulę, ziarna pieprzu, jagody jałowca, liście laurowe i goździki w dużym garnku i zagotuj na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Jałowca
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Potrójne, Przycięte
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Niech ta marynata ostygnie do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
3
Umieść wołowinę w ostudzonej marynacie, przykryj i przechowuj w lodówce, na noc, jeśli to możliwe, ale przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Mięso wyjąć z marynaty i odstawić na półmisku. Odcedzić marynatę do garnka, doprowadzić do wrzenia i odtłuścić, a następnie zmniejszyć do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Rozgrzać olej w dużej patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj wołowinę i podsmaż ją ze wszystkich stron, a następnie usuń na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
7
Połącz marchew, cebulę i seler na tej samej patelni, aby zrobić mirepoix.
Składniki, których będziesz potrzebować
(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Saute przez 2 do 3 protokół, deglaze patelni z niewielką ilością rozgrzanej marynaty, następnie dodać pastę pomidorową i kontynuować gotowanie przez kolejne 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Potrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodaj trochę więcej rozgrzanej marynaty do patelni saute do De-glazury, i zmniejszyć ciepło do medium.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Dodawać mąkę stopniowo, aż do powstania pasty. Następnie powoli dodaj do mieszanki całą rozgrzaną marynatę, podobną do roux. Jeśli sos jest zbyt gęsty, co czasami może się zdarzyć ze względu na gęstość mąki, stopniowo dodawaj bulion z kurczaka lub warzyw, aż do uzyskania konsystencji, w której pokrywa tył łyżki. Powrót mięso na patelnię, przykryć i gotować na wolnym ogniu do przetargu widłowego, o 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Potrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Usuń mięso i pozostaw 5 do 10 minut przed krojeniem. Przecedzić SOS, ułożyć plastry mięsa na talerzu, SOS łyżką dookoła i udekorować gotowanymi na parze warzywami i odrobiną kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
12
Podawać z gotowanym makaronem jajecznym jako akompaniament.