Sassy Pound Cake
Sassy Pound Cake is a Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz vanillan ekstrakt, masło, mango, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 18%. Spróbuj Ciasto z serem śmietankowym z salsą owocową, Noworoczne Ciasto Migdałowe (Good Luck Cake), oraz Super Moist Cake Mix Lemon Pound Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W monterze miksera z uchwytem łopatkowym ubijamy masło, aż będzie gładkie. Mikser ustawiony na najniższą prędkość, powoli dodawać cukier i nasiona wanilii. Ubijaj, aż mieszanina będzie blada i puszysta.
Dodać jajka do miksera 1 na raz, skrobanie w dół boki, gdy jest to konieczne. Odstawić.
Ubić razem mąkę, cayenne, skrobia kukurydziana, sól, i soda oczyszczona w dużej misce prep. W innej misce prep, ubij razem śmietanę, skórkę pomarańczową, puree z mango, tequilę, ekstrakt waniliowy, rum i olejek pomarańczowy.
Przy najniższej prędkości, w 3 do 5 dodatkach, na przemian dodawać mieszankę mąki i śmietanę.
Po tym, jak wszystkie składniki znajdą się w misce miksera, zatrzymaj mikser, zeskrobaj boki miski i wymieszaj ze średnią lub dużą prędkością przez 20 do 30 sekund.
Spryskaj 9 filiżanek patelni bundt sprayem zapobiegającym przywieraniu ze skrobią.
Wlać ciasto do 3/4 drogi w górę patelni.
Piec około 1 godziny 15 minut. Przetestuj na pączkowanie drewnianym szaszłykiem, gdy wierzch ciasta nie potrząśnie.
Wyjmij ciasto z piekarnika, gdy szaszłyk wyjdzie czysty.
Niech ciasto odpocząć i ostudzić na patelni przez 15 do 20 protokół. Przekręć ciasto na stojak z drutu chłodzącego i wyjmij z patelni. Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia.
Pył z cukrem cukierniczym i smacznego!
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W monterze miksera z uchwytem łopatkowym ubijamy masło, aż będzie gładkie. Mikser ustawiony na najniższą prędkość, powoli dodawać cukier i nasiona wanilii. Ubijaj, aż mieszanina będzie blada i puszysta.
Dodać jajka do miksera 1 na raz, skrobanie w dół boki, gdy jest to konieczne. Odstawić.
Ubić razem mąkę, cayenne, skrobia kukurydziana, sól, i soda oczyszczona w dużej misce prep. W innej misce prep, ubij razem śmietanę, skórkę pomarańczową, puree z mango, tequilę, ekstrakt waniliowy, rum i olejek pomarańczowy.
Przy najniższej prędkości, w 3 do 5 dodatkach, na przemian dodawać mieszankę mąki i śmietanę.
Po tym, jak wszystkie składniki znajdą się w misce miksera, zatrzymaj mikser, zeskrobaj boki miski i wymieszaj ze średnią lub dużą prędkością przez 20 do 30 sekund.
Spryskaj 9 filiżanek patelni bundt sprayem zapobiegającym przywieraniu ze skrobią.
Wlać ciasto do 3/4 drogi w górę patelni.
Piec około 1 godziny 15 minut. Przetestuj na pączkowanie drewnianym szaszłykiem, gdy wierzch ciasta nie potrząśnie.
Wyjmij ciasto z piekarnika, gdy szaszłyk wyjdzie czysty.
Niech ciasto odpocząć i ostudzić na patelni przez 15 do 20 protokół. Przekręć ciasto na stojak z drutu chłodzącego i wyjmij z patelni. Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia.
Pył z cukrem cukierniczym i smacznego!