Sardynki faszerowane słodko-kwaśną papryką: Sarde Ripiene

Sardynki faszerowane słodko-kwaśną papryką: Sarde Ripiene
Need a pescatariańskie danie główne? Sardynki nadziewane słodko-kwaśną papryką: Sarde Ripiene może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 7,52 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 909 kalorii, 64G białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, pecorino, chile pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Sardynki nadziewane / Sarde A Beccafico, Sarde En Saor (sardynki w stylu weneckim), oraz Słodko-kwaśna papryka faszerowana kuskusem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Oczyść sardynki, pozostawiając głowę nienaruszoną. Za pomocą miniatury Usuń kręgosłup od głowy do ogona, uważaj, aby pozostawić zarówno głowę, jak i ogon nienaruszone. Dokładnie spłucz, aby usunąć małe kości. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
3
W 12 do 14-calowej patelni saute, dodać 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i wrzucić cebulę, czosnek, i papryka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Rozgrzej się.
5
Dodaj ocet i pieprz chile stale mieszając, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
6
Wyjąć i przelać do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
7
Dodaj porzeczki, migdały, pietruszkę, skórkę i połowę soku pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
PorzeczkiPorzeczki
( 23)( 23)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8
Dobrze wymieszać i odstawić.
9
Na osobnej patelni dodaj 1/4 szklanki oliwy z oliwek, sardeli, bułki tartej i wrzuć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
SardeleSardele
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Położyć sardynki na plecach, otwarte jak książki, i umieścić czubaty łyżkę nadzienia okruchów chleba w każdym z nich. Ostrożnie uszczypnij każdą sardynkę zamkniętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
11
Wlać mieszaninę papryki i cebuli do 12 do 14-calowej zapiekanki i ułożyć sardynki na wierzchu warzyw z plasterkiem cytryny na każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
SardynkiSardynki
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
12
Skropić sok pomarańczowy, umieścić zapiekankę w piekarniku i piec, aż tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Podawać w rodzinnym stylu z posypką nadzienia z okruchów chleba i serem pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn