Sancocho Trifásico (trzy mięso Sancocho) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Przepis ten zachwycił 888 osób. Mieszanka wołowiny, woda, jeśli konieczne, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kurczak kolumbijski SANCOCHO (SANCOCHO DE GALLINAn O VALLUNO), Sancocho Costeño (Atlantyckie Wybrzeże Sancocho), oraz Sancocho Z Aji dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Cebulę, pieprz, czosnek i kminek umieścić w blenderze z 1/4 szklanki water.In duży garnek, umieścić wołowinę, wieprzowinę,kurczaka, kukurydzę, mieszankę cebuli, sól i zieloną babkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Dodać ziemniaki i yuca. Kontynuuj gotowanie przez 30 więcej minut lub aż warzywa są przetargu widłowego. Wymieszać z kolendrą.Smak i dostosować przyprawy.