Salsa Z Owoców Tropikalnych
Tropikalne owoce Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz kolendry, papaja, kiwi, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa Z Owoców Tropikalnych, Salsa Z Owoców Tropikalnych, oraz Salsa Z Owoców Tropikalnych dla podobnych receptur.
Instrukcje
W szklanej lub plastikowej misce wymieszaj wszystkie składniki.
Przykryć i przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.