Salsa z ananasem i awokado

Salsa z ananasem i awokado
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc wypróbuj Salsan z ananasem i awokado. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny, i pierwotny przepis służy 5 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z Foodnetwork ma 78 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sok z limonki, koszerną sól i pieprz, jalapeno i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Z łyżką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z salsą ananasowo-awokado, Salsa Ananasowo-Awokado, oraz Salsa z ananasem i awokado.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W średniej misce przygotuj dressing, mieszając 2 łyżki soku ananasowego z sokiem z limonki, miodem, olejem i jalapeno. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok AnanasowySok Ananasowy
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
MiódMiód
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BowlBowl
3
Dodaj ananasa i cebulę. Delikatnie dodaj awokado i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
KolendraKolendra
AwokadoAwokado
CebulaCebula
4
Pozwól smakom mieszać się przez co najmniej 15 minut przed podaniem.

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykański można łączyć z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Montinore Red Cap Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Montinore Red Cap Pinot Noir
Montinore Red Cap Pinot Noir
Zrównoważone owoce z minimalną presją środowiskową. Jest to mieszanka wszystkich hodowanych bloków Pinot Noir. Każda partia jest fermentowana przy użyciu rodzimych drożdży, co daje prawdziwy wyraz ziemi, na której była uprawiana. Pij od teraz do 2018 roku. Połącz z: łososiem, kiełbasą, kabaczkiem, grillowanymi mięsami i grzybami to tylko niektóre z wielu składników, które połączyliśmy z rocznikiem 2014.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia6
Magazyn