Salsa Verde Sałatka kukurydziano-fasolowa

Salsa Verde Sałatka kukurydziano-fasolowa
Sałatka z kukurydzy i fasoli Salsa Verde może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, liście kolendry, mango i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Sałatka salsa z zielonej fasoli i kukurydzy, Salsa Verde Corn Chip Pie, oraz Kurczak i kukurydza Tostadas z Salsa Verde.

Instrukcje

1
Wymieszać salsę, pieprz, kukurydza, fasola, mango i kolendra w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podawać natychmiast lub przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia21
Magazyn