Salsa Mango-Ananasowa

Salsa Mango-Ananasowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj Salsan z mango-ananasem. Na 85 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, która serwuje 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieczoną paprykę, ząbek czosnku, pieprz jalapeño i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sunny & Hot ! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa), Salsa Mango-Ananasowa, oraz Ananasowa Salsa Mango.

Instrukcje

1
Połączyć wszystkie składniki w misce; przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia11
Magazyn