Salsa kukurydziana i Jicama
Przepis Corn-and-jicama Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka pomidorów, papryka, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Jicama, Black Bean & Corn Salsa, Tacos wieprzowe z kukurydzą-Jicama Salsan i Guacamole, oraz Chrupiąca Salsa Jicama Z Blue Corn Chips.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w dużej misce.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."