Salsa kukurydziana i Jicama

Salsa kukurydziana i Jicama
Przepis Corn-and-jicama Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka pomidorów, papryka, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Jicama, Black Bean & Corn Salsa, Tacos wieprzowe z kukurydzą-Jicama Salsan i Guacamole, oraz Chrupiąca Salsa Jicama Z Blue Corn Chips.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn