Słodko-kwaśne klopsiki
Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Przepis ten służy 6. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, jajko, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pulpety słodko-kwaśne (orientalne Pulpety słodko-kwaśne), Pulpety słodko-kwaśne, oraz Pulpety Słodko-Kwaśne podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć pierwsze sześć składników; pokruszyć wołowinę na wierzchu i dobrze wymieszać. Kształt do 1-1 / 2-in. jaja.
Na patelni brązowe klopsiki ze wszystkich stron, często się obracając; wyjąć i odstawić.
Do sosu dodaj brązowy cukier i skrobię kukurydzianą na patelnię. Wymieszać z ananasem, octem i sosem sojowym do wymieszania. Doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Dodać zielony pieprz; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu do miękkości. Powrót klopsiki na patelni i podgrzać.