Słodkie i słone ciasteczka z czekoladą orzechową
Ten przepis sprawia, że 38 porcji z 63 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, masło, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Słodkie i słone ciasteczka z czekoladą orzechową, Słone Ciasteczka Czekoladowe, oraz Chewy Czekoladowe Ciasteczka Ze Słonymi Migdałami I Lepkim Marsem.
Instrukcje
Orzechy umieścić na małej patelni do pieczenia.
Piec w 350 przez 8 minut lub do lekko tosty; ostudzić.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną, dobrze mieszając trzepaczką.
Umieścić cukry i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane (o 2 protokół).
Dodać wanilię i jajko; ubić do połączenia.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru; beat z małą prędkością, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z orzeszkami ziemnymi, kawałkami czekolady i solą.
Upuść ciasto przez łyżeczki do herbaty 2 cale od siebie na blachy do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 10 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane. Schłodzić na patelniach 5 minut.
Usuń ciasteczka z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.