Rzymska Sałatka Letnia
Rzymska Sałatka letnia może być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 319 kalorii, 3G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, liście pietruszki, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Rzymska Sałatka Letnia, Rzymska Sałatka Letnia, oraz Sałatka Roman Wedge dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Gotować ocet balsamiczny w małym rondlu na małym ogniu, aż gruby, syropy, i pomiaru 1/4 szklanki, o 20 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Połączyć oliwki, pietruszka, anchois, kapary, czosnek, bazylia, pieprz, i oliwa z oliwek w małej misce i wrzucić do połączenia.
Aby służyć, pokroić pomidory na 1/4-cala grube rundy i umieścić, lekko nakładając, na talerzu. Łyżka oliwy i pietruszki mieszaniny na pomidory.
Skropić zredukowaną balsamiczną sałatkę i podawać.