Rzodkiewka Vichyssoise może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 109 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 66 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, papryka, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Musangchae, Sałatka Daikon (Biała Rzodkiewka), Jak Koreańska Rzodkiewka Kimc, Rzodkiewka Liść / Rzodkiewka Top Pesto, oraz Vichyssoise.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj cebulę; gotować 5 minut lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać rzodkiewki i ziemniaki, podrzucając do pokrycia z masłem. Wymieszać bulion i mleko; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie. Fajne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie