Ryż Smażony Z Szynką
Przepis szynka smażony ryż może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w okolicy 35 minut. Ta przystawka ma 210 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, seler, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj warzywa smażony ryż, jak zrobić warzywa smażony ryż / rice s, Czerwona kapusta smażona z ryżem i pszenica Bulgur {z jajkiem sadzonym}, oraz Chińska kiełbasa smażony ryż z chrupiącą smażoną szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować plastry boczku na dużej patelni lub wok na średnim ogniu, aż ostry.
Usuń plastry boczku i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając kapiele na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Dodać posiekaną szynkę do gorących kapiących na patelni, i stir-fry 3 protokół lub aż szynka jest lekko rumiane.
Dodać paprykę i kolejne 5 składników i smażyć 5 minut.
Dodaj ryż i smażyć 3 minuty lub do całkowitego ogrzania.
Push mieszaniny ryżu na boki patelni, tworząc dobrze w środku.
Wlać jajka do dobrze, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jajka są ustawione. Wymieszaj mieszankę ryżu z jajkami; wymieszaj z sosem sojowym i pokruszonym boczkiem. Łyżka do misek do serwowania.
* 2 torebki (5 uncji) szybko gotujący ryż długoziarnisty, gotowany, można zastąpić resztkami ryżu.