Ryba cytrynowa w folii

Ryba cytrynowa w folii
Cytrynowa ryba w folii to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, seler, ryby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Ryba w folii, Dorsz ryba Grillowana w folii, oraz Foil-Pack Fish Florentine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wytnij cztery długości folii o długości 2 stóp i złóż każdą na pół, aby uzyskać kwadrat o długości 1 stopy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Umieścić 1 filet rybny nieco poniżej środka każdego kwadratu folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Na każdym filecie posypać 1/4 marchwi, selera, zielonej cebuli i pietruszki. Top z plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MarchewMarchew
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
CytrynaCytryna
5
Złóż folię na rybę i lekko zgniataj krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Umieścić owinięte folią filety na blasze do pieczenia i piec przez 15 do 20 minut lub aż ryba płatków łatwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn