Rustykalny chleb z parmezanem
Rustykalny chleb z parmezanem wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis służy 6. Kosztorysowanie 75 centów za porcję, ten przepis jest bardzo niedrogi. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka chłopskiego chleba, oliwy z oliwek, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Rustykalny Doniczka chleb bochenki lub bułki, Chleb Żytni Rustykalny, oraz Jedyny rustykalny chleb jakiego potrzebujesz.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 F lub grill do średniej-wysokiej. Bochenek chleba kroimy na pół poziomo.
Połówki posmarować oliwą z oliwek.
Posypać parmezanem i solą
do smaku. Ułóż chleb z serem twarzą do góry na kawałku folii.
Umieść w piekarniku lub na grillu i podgrzewaj, aż ser się roztopi, około 10 minut.